O nas

Skupaj zmoremo več

Podjetje Socialna ekonomija, razvoj in raziskave, SOC-EKO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005 z namenom vključevanja, usposabljanja in zaposlovanja invalidov.

SOC- EKO je družba z omejeno odgovornostjo, ki deluje na področju socialne ekonomije, s statusom invalidskega podjetja in z neprofitno usmerjenostjo.

Osnovni namen delovanja je izboljšanje položaja invalidov in opolnomočenje posameznikov.

Zaposlitveni center SOCEKO

SOC-EKO v številkah:

1 +
sodelavcev
+
let z vami
+
vključenih oseb

Program socialne vključenosti

Imamo koncesijo MDDSZ za izvajanje Programa socialne vključenosti – ohranjanje in razvijanje delovnih sposobnosti vključenih oseb

MDDSZ logotip

Podjetje izvaja program socialne vključenosti, ki je namenjen nezaposljivim osebam. Cilj programa je ohranjanje in razvijanje delovnih sposobnosti uporabnika, pridobivanje delovnih izkušenj in navad, vzdržljivosti in obremenljivosti posameznika. Delovne aktivnosti v programu socialne vključenosti so razdeljene na delovne vsebine in socialne vsebine.

V sklopu delovnih vsebin se izvajajo enostavna proizvodna dela:

V sklopu socialnih vsebin se izvajajo naslednje delavnice:

Leta 2017 smo registrirali poslovno enoto K-las, ki izvaja storitve frizerstva. V frizerskem salonu K-las preko Zavoda za zaposlovanje izvajamo program Usposabljanje na delovnem mestu (UDM), ki traja 3 mesece. Udeleženci si v tem času pridobijo praktična znanja ter delovne izkušnje na vseh delih, ki se opravljajo v frizerskem salonu. To vsebuje tako pogovor in svetovanje strankam, izvajanje vseh vrst frizerskih storitev, pa tudi poslovni del oziroma zaključevanje blagajne.

O nas - Soceko Šentjur
Soc-eko d.o.o.
Scroll to Top